Facilitati

Plata facturi

Incepand cu Aprilie 2011 C.A.R. FAUR presteaza pentru membrii sai servicii de intermediere a platii facturilor de utilitati catre diversi furnizori in sistemul agent al unui prestator de servicii de plata.

Am ales un astfel de parteneriat pentru a va scuti de un drum suplimentar pana la caseria furnizorului.

Coplata pentru servicii medicale

In sedinta Adunarii generale al C.A.R. Faur din 25.03.2024 s-a hotarat ca ajutorul acordat la coplata serviciilor medicale pentru anul 2024 sa fie in suma de 250 lei/an. Ajutorul pentru servicii medicale se acorda membrilor care indeplinesc urmatoarele conditii:
a) au o vechime de peste 1 an calculata la sfarsitul lunii anterioare platii ajutorului;
b) au fondul social in suma de minim 1.000 lei constituit cu cel putin 6 luni anterior acordarii ajutorului.

Ajutor de deces

Fondul pentru ajutorul de deces se constituie prin repartizari anuale din excedent in cuantumul prevazut in buget si aprobat de Adunarea Generala. Acest fond este depersonalizat si se utilizeaza numai pentru acordarea de ajutoare nerambursabile urmasilor membrilor C.A.R. FAUR-IFN decedati, se acorda o singura data la cererea persoanei care face dovada decesului si a cheltuielilor efectuate cu inmormantarea, in cuantumul si conditiile stabilite de adunarea generala. Din ajutorul acordat se vor retine eventualele datorii ale decedatului catre C.A.R. FAUR-IFN.

Pentru acordarea ajutorului de deces sunt aprobate urmatoarele sume si criterii de acordare si anume:
a) vechime minima ca membru C.A.R. FAUR de 3 ani;
b) sold fond social minim de 3.000 lei la data decesului membrului.

Valoarea ajutorului de deces acordat urmasilor membrului C.A.R. este de 2.000 lei .

Vizualizare fisa personala online

C.A.R. Faur IFN furnizeaza membrilor sai, la cererea acestora, serviciul informatic Online Member Portal (OMP) si aplicatia mobila CAR Faur pentru IOS, Android si Huawei.

Operatiunile C.A.R. care pot fi efectuate prin Online Member Portal sunt:

  • vizualizarea situatiei conturilor de fonduri sociale si imprumuturi.

Pentru a beneficia de facilitatile Online Member Portal, va invitam sa completati Cererea de Utilizare a Online Member Portal si sa o depuneti  la agentiile C.A.R. Faur

Mergi pe https://omp.carfaur.ro pentru a solicita acces.

Aplicația mobila CAR FAUR

Asociația Casa de Ajutor Reciproc FAUR-IFN pune la dispoziția membrilor săi aplicația mobila prin care acestia isi pot urmări situatia financiara, rulajul la imprumut sau fond social, lista cu împrumuturi girate si modalitatea de a contacta rapid unul din sediile noastre.

Accesul la aplicație se face pe baza datelor furnizate de către Asociația Casa de Ajutor Reciproc FAUR-IFN, dupa verificarea identitatii membrilor.