Economisiti alaturi de noi!


Click aici pentru detalii...

Fara comisioane!


Click aici pentru detalii...

Dobanzi avantajoase!


Click aici pentru detalii...


Si daca faci economii in fiecare an,
In pusculita acestui pelican,
Vei constata ca doar la C.A.R. Faur
Economia ta in timp s-a transformat in...
Aur!


Click aici pentru detalii...


C.A.R. FAUR IFNMisiunea C.A.R. FAUR-IFN


C.A.R. FAUR-IFN exista pentru a oferi membrilor serviciile unei institutii solide, disciplinata financiar, avand resurse umane calificate, care deservesc nevoile financiare de economii si imprumuturi.

Serviciile C.A.R. FAUR-IFN se adreseaza persoanelor cu domiciliul sau locul de munca in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Ialomita, Teleorman si Calarasi.

Traditie


Casele de ajutor reciproc, denumite generic C.A.R., au in tara noastra o traditie de trei generatii, reunind aproximativ un milion de membri, cuprinsi in peste 3.000 de unitati, organizate in uniuni si federatii, atat la nivel teritorial cat si national.

Consacrate in decursul a celor peste sapte decenii de activitate ca organizatii non-profit create de salariati, ele au constituit, in timp, pentru membri, unicul mijloc de satisfacere a unor doleante, de indeplinire a unor proiecte.

Continuitate


Desfasurandu-si activitatea in baza OG 26/2000 (aprobata prin Legea 246/2005) si a Legii nr. 122/1996 cu completarile si modificarile ulterioare si a statutelor proprii, casele de ajutor reciproc sunt independente in raporturile cu alte organizatii politice sau obstesti, organisme economice, de stat, administrative, sindicale etc.

In ultimii ani, Casa de Ajutor Reciproc Faur cunoaste o ampla activitate de consolidare si modernizare, de diversificare a serviciilor oferite membrilor, valorificand in conditiile economiei de piata atuul traditiei, al conditiilor avantajoase oferite.

Principii ale activitatii C.A.R. FAUR-IFN


  • Membri se ajuta intre ei pentru imbunatatirea situatiei lor economice.
  • C.A.R. sunt institutii avand ca membri persoane fizice indeplinesc conditiile legii 122/1996 si a statutului propriu al casei, lucrand in aceeasi unitate sau fiind membri ai aceleiasi comunitati.
  • Caracterul colectiv al organelor de conducere
  • Consiliul Director al C.A.R. FAUR-IFN este compus din voluntari alesi din randul celor mai activi si competenti membri.
  • Protejarea fondurilor sociale ale membrilor contra inflatiei.

Viziunea C.A.R. FAUR-IFN


C.A.R. FAUR-IFN doreste sa fie institutia financiara care vine in permanent in intampinarea nevoilor membrilor sai.